Justin Bieber stort in elkaar op podium

Justin Bieber heeft wel betere weken gehad, denk ik zo. Op 1 maart had hij de ergste verjaardag ooit en op 4 maart verscheen hij twee uur te laat in de O2 Arena in London. En de laatste druppel kwam gisteren, toen hij op het podium kortademig werd.

 

De jonge zanger werd vanaf de O2 arena vervoerd naar het ziekenhuis voor onderzoek. Maar niet nadat hij eerst het concert af heeft gemaakt. Kijk, dat noem ik nou doorzetten: Tegen doktersadvies in gewoon je fans tevreden stellen. Hoewel ik betwijfel of het zijn beste show ooit was, kan ik me voorstellen dat zijn fans in de wolken waren, dat hij zijn gezondheid op het spel zette voor hen.

Helaas is daarmee de ellende nog niet over voor Justin Bieber. Gossip Cop meldt dat het tieneridool vandaag dusdanig getergd werd door paparazzi dat hij voor één klein moment zijn zelfbeheersing verloor. Hij sprong uit zijn auto en schreeuwde: “Ik sla je verrot!” terwijl hij werd tegengehouden door mensen uit zijn entourage.

Het voorval gebeurde nadat de zanger bij de gehaaste gang van zijn hotel in Londen naar de auto, een fotograaf aan de kant duwde. De paparazzo gilde meteen moord en brand en beschuldigde Bieber van geweldpleging. Op het moment dat Justin Bieber al in zijn auto zat heeft de fotograaf iets gezegd dat de Biebs teveel werd. Hij sprong weer uit zijn auto: “Wat zei jij daar?”.

Na afloop van het incident, verontschuldigde de zanger zich op Twitter en zei het volgende:

  1. Ahhhhh! Rough morning. Trying to feel better for this show tonight but let the paps get the best of me…
  2. Sometimes when people r shoving cameras in your face all day and yelling the worst thing possible at u…well I’m human. Rough week..
  3. Not gonna let them get the best of me again. Gonna get focused on this show tonight. Adrenaline is high now. Gonna put it on the stage
  4. Only way someone can break u is if u let them.

Lees ook:Justin Bieber klaagt achtervolgende paparazzi aan
Lees ook:Justin Bieber concert in Australie afgeblazen na gewonden
Lees ook:Paparazzi knallen op elkaar bij achtervolging Justin Bieber
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie
Lees ook:Justin Bieber fans trotseren sneeuwstorm Nemo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>