Lady Gaga verzorgt psychologische hulp voor fans


photo credit: prayitno
Lady Gaga
 heeft aangekondigd dat ze bij het vervolg van haar Born This Way Ball tournee in 2013 gratis psychologische hulp zal aanbieden aan haar fans. De tour zal 11 januari 2013 hervat worden in Vancouver en dan zal voor de eerste keer de BornBrave Bus aanwezig zijn. 

Gaga heeft zich al eerder ingezet voor de mentale gezondheid van haar fans. Vooral haar openheid over haar eigen eetstoornissen heeft veel fans gesteund. Ook zet Lady Gaga zich in voor de strijd tegen pesten. Op Facebook zei Lady Gaga vrijdag het volgende:

Bij de concerten zal de BornBrave Bus aanwezig zijn. In de bus is plek voor professionele individuele gesprekken of voor groepsgesprekken. Onderwerpen die besproken kunnen worden zijn: depressies, pesten, school en vrienden. En natuurlijk is er ook ruimte voor eten en spelletjes. DJ White Shadow en Lady Starlight zullen muziek draaien. Voor mij is het belangrijk dat het stigma verdwijnt dat rust op het “zoeken van hulp”. Ik heb het gevoel dat sommige jongeren zich schamen om hulp te zoeken. Ik wil laten zien het geen taboe hoeft te zijn, dat hulp geboden kan worden zonder dat er geoordeeld wordt. En dat de problemen serieus genomen worden. 

bron: Gossip Cop

Lees ook:Lady GaGa naakt voor V Magazine
Lees ook:Lady Gaga bezoekt WikiLeaks oprichter Julian Assange
Lees ook:Lady Gaga hoofdredacteur voor één dag
Lees ook:Lady Gaga en Cyndi Lauper lanceren nieuwe lipstick
Lees ook:Ruzie tijdens Lady Gaga concert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>