Lady Gaga bezoekt WikiLeaks oprichter Julian Assange

Lady Gaga was dit weekend in Londen om haar parfum lijn Fame te promoten. Duizenden fans waren in Harrods om hun idool te zien. Het popidool maakte van haar bezoek aan Londen gebruik om Julian Assange te bezoeken gisteren. De oprichter van WikiLeaks zit in de Ambassade van Ecuador in Londen. De twee brachten vijf uur in elkaars gezelschap door meldt Gossip Cop.

Assange zit sinds juni in de ambassade en zoekt politiek asiel in Ecuador. De reden van Gaga’s bezoek is onbekend, maar de uitnodiging kwam van zangeres M.I.A. die op zondag naar Gaga tweette: “Als je dan toch in Harrods bent, bezoek Assange in de ambassade aan de overkant van de straat. Ik zorg voor thee en cake! “. Gossip Cop laat het in het midden of M.I. A inderdaad aanwezig was.

Assange heeft politiek asiel aangevraagd in Ecuador. In Zweden wordt de oprichter van WikiLeaks gezocht wegens aanklachten van seksueel misbruik. De advocaten zijn bang dat Zweden Assange, na de rechtzaak, zal uitleveren aan de Verenigde Staten. In de VS wordt Assange gezocht omdat hij de overheid in de problemen heeft gebracht met het publiceren van bepaalde artikelen.

Bron: Gossip Cop / Little Monsters

Lees ook:Lady Gaga poseert naakt
Lees ook:Lady Gaga verzorgt psychologische hulp voor fans
Lees ook:George Clooney openhartig over drugsmisbruik
Lees ook:Lady Gaga hoofdredacteur voor één dag
Lees ook:Gaga: we zijn allemaal hetzelfde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>