CeeLo Green en Christina Aguilera in kerstsfeer met Baby, It’s cold outside

Okay, het IS wat vroeg, sjee, Sinterklaas moet nog komen, ik weet het. Maar sinds het weer hier toch al niet al te best is en dit van oudsher een van mijn favoriete winterliedjes is, wat kan het voor kwaad?

Het duet van CeeLo Green en Christina Aguilera voor CeeLo’s nieuwe album, lekte op internet. Ik had het niet verwacht, maar deze versie van Baby, It’s cold outside is -wat mij betreft- een van de betere versies! Het lied is, sinds het in 1944 werd geschreven (en gezongen) door Frank Loesser en Lynn Garland, door zoveel koppels gezongen, het is moeilijk te zeggen welke versie beter is.

Maar CeeLo Green en Christina Aguilera weten toch Dinah Shore en Buddy Clark voorbij te streven. Het nummer klinkt warm, zwoel bijna. CeeLo Green heeft het nummer op zijn nieuwste album gezet. Naast Aguilera kunnen we ook duetten met Rod Stewart en The Muppets verwachten.

Lees ook:Christina Aguilera albumcover uitgelekt!
Lees ook:Luister naar de nieuwe single van Christina Aguilera!
Lees ook:Christina Alcolera….
Lees ook:Christina Aguilera zong volkslied verkeerd uit passie
Lees ook:Christina Aguilera zegt zomertournee af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>