Christina Aguilera zegt zomertournee af

Christina Aguilera heeft haar zomertoer afgezegd. Dat heeft haar woordvoerder aan de persbureau Reuters laten weten. Aguilera heeft meer tijd nodig om te repeteren. “Ze heeft geen tijd om te repeteren omdat er minder dan een maand tijd zit tussen het uitkomen van het album en de toerdata”, vertelt haar woordvoerder. De tournee door Noord-Amerika zou in juli en augustus plaatsvinden. Er stonden 21 concerten gepland. Nieuwe data worden later dit jaar bekendgemaakt.

Lees ook:Christina Aguilera stelt tour uit
Lees ook:Concerten John Mayer in de HMH afgelast
Lees ook:Lady Gaga komt naar Nederland
Lees ook:Christina Aguilera albumcover uitgelekt!
Lees ook:Christina Aguilera vindt ouder worden leuk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>