Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan niet scheiden!

Gwyneth blijft bij Chris

Waar het eerder al op leek blijkt waarheid te worden: CHRIS MARTIN en GWYNETH PALTROW gaan tóch niet uit elkaar. Ze hebben hun scheiding althans uitgesteld. De zanger van Coldplay en zijn vrouw Gwyneth zijn nog steeds erg close en zijn beiden gezien met hun trouwring om, meldt Radar Online. De aankondiging van hun scheiding gaf het koppel wellicht de mogelijkheid om even los van elkaar beslissingen te maken zonder verwachtingen. Een beetje meer vrijheid. 

De twee zijn nooit gescheiden van elkaar gaan leven; zo zijn ze nog regelmatig samen gezien in een restaurant, gingen ze direct na de bekendmaking van hun scheiding op vakantie naar de Bahama’s en vierden ze samen moederdag thuis met de kinderen. Ook wonen de twee nog samen.

Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn goede vrienden
Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin just friends!
Lees ook:Cheryl Cole wil geen geld van ex
Lees ook:Heidi Montag verlaat haar man
Lees ook:Will en Jada Smith uit elkaar?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>