Gwyneth Paltrow en Chris Martin zijn goede vrienden

 

Chris Martin nog goede vrienden met Gwyneth Paltrow

 

 Het stel kondigden in maart dit jaar hun scheiding aan, maar dat weerhoudt hen er niet van nog steeds van elkaars gezelschap te genieten!

 Bij de bekendmaking van hun scheiding zeiden de actrice en de Coldplay-zanger al dat ze als vrienden uit elkaar zouden gaan. Er waren zelfs geruchten dat de twee gewoon samen zouden blijven wonen, en ze zijn meteen na de bekendmaking van hun break up met de kinderen op vakantie gegaan. Gwyneth en Chris hebben voeden samen twee kinderen op, en maken er blijkbaar geen vechtscheiding van.

 Zo zijn ze deze week samen gespot in het door celebrities geliefde restaurant Giorgio Baldi in Los Angeles, staat te lezen op Daily Mail. In dit restaurant waar ook zangeres Rihanna regelmatig te vinden is, had het gescheiden stel een vriendschappelijk etentje. Wie weet was er alleen een pauze nodig en komt het ooit nog goed!

Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan niet scheiden!
Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin just friends!
Lees ook:DE TOP 10 CELEB BREAK-UPS 2014
Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie gaan uit elkaar!
Lees ook:Ronan Keating gaat scheiden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>