Rubriek: Overlijdensberichten

Jaaroverzicht overleden bekendheden 2014

2014 was een jaar van extremen. Er was een hoop nieuws over meerdere vliegtuigrampen, de ziekte ebola, maar er was ook een hoop non nieuws onder andere over Dave Roelvink zijn yacuzzi-video’s en ook Yolanthe’s gezicht deed veel stof opwaaien. Helaas hebben we in 2014 ook afscheid moeten nemen van een hoop prachtige personen. Zowel Nederlandse bekendheden als buitenlandse

Lees verder...

Philip Seymour Hoffman overleden (46)

photo credit: Arend Vermazeren Amerikaanse acteur Philip Seymour Hoffman is op 46-jarige leeftijd overleden aan waarschijnlijk een overdosis. De acteur speelde zijn laatste rol in de film Catching Fire van The Hunger Games. Ook speelde hij een rol in de romantische komedie The Holiday. Philip laat zijn vrouw en drie kinderen achter.

Lees verder...

Nelson Mandela (95) overleden

photo credit: ANSESGOB   De oud-president van Zuid-Afrika, Nelson Mandela, is op 95 jarige leeftijd overleden. Om 20:50 is hij gestorven. Mandela was al langere tijd ziek. President Jacob Zuma heeft dit zojuist bekendgemaakt in een televisietoespraak.

Lees verder...

Vin Diesel bedankt de fans van Paul Walker

photo credit: Gage Skidmore Vin Diesel, Fast & Furious collega van Paul Walker, is naar de plek des onheils gegaan om alle fans te bedanken. Op de plek waar zijn goede vriend en collega is overleden hield hij een speech voor de fans. De politie was aanwezig en hadden hun luidspreker uitgeleend aan Vin Diesel.

Lees verder...

Acteur Paul Walker overleden (40)

photo credit: wvfonseca The Fast and The Furious acteur Paul Walker (40) is omgekomen tijdens een auto-ongeluk. De 40-jarige Hollywood ster was de bijrijder van de auto die na de crash meteen in brand vloog. Ook de bestuurder is omgekomen. De auto botste tegen een lichtmast en boom aan in het noorden van Los Angeles

Lees verder...

David R. Ellis – regisseur Snakes on a plane – overleden

Op zestigjarige leeftijd is in Johannesburg, Zuid-Afrika, regisseur David R. Ellis overleden. De regisseur werd onder andere bekend door Snakes on a plane, de film uit 2006 die zoveel online aandacht kreeg. Ellis was in Zuid-Afrika voor de voorbereiding van Kite, een verfilming van een Japanse anime uit 1989. De film zou hem opnieuw samenbrengen

Lees verder...

Jack Klugman overleden

Jack Klugman is op 90 jarige leeftijd in zijn woning in Los Angeles overleden, zo maakte zijn zoon maandag bekend. Klugman is het meest bekend van zijn rol als Oscar Madison in de televisie versie The Odd Couple. Ook speelde hij in de serie Quincy, M.E.. 

Lees verder...

Charles Durning – Santa Claus – overleden

Charles Durning is maandag op 89 jarige leeftijd in zijn woning in New York overleden. De acteur werd bekend met films als The Sting, Dog Day Afternoon, Tootsie en Dick Tracy. Maar ook speelde hij maar liefst vijf keer de Kerstman in speelfilms. De laatste keer was in 2004 voor de film A boyfriend for Christmas.

Lees verder...