Vin Diesel bedankt de fans van Paul Walker


photo credit: Gage Skidmore

Vin Diesel, Fast & Furious collega van Paul Walker, is naar de plek des onheils gegaan om alle fans te bedanken. Op de plek waar zijn goede vriend en collega is overleden hield hij een speech voor de fans. De politie was aanwezig en hadden hun luidspreker uitgeleend aan Vin Diesel. Wel confronterend om voor hem naar die plek toe te gaan.

Er gingen geruchten in de rondte dat Paul Walker is overleden door een straatrace. Volgens de politie zijn deze geruchten niet waar en gaan ze dus niet uit van een straatrace. De Porche reed sowieso wel veel te hard, als je ziet hoe erg de auto eraan toe is, kan dat niet komen door een ritje van 50km per uur.

Lees ook:Paul Walker kon Vin Diesel niet uitstaan
Lees ook:Dochter Paul Walker erft maar liefst 25 miljoen
Lees ook:Mila Kunis zwanger van Ashton Kutcher
Lees ook:Michael Jacksons begrafenismysterie
Lees ook:Fast & Furious 7 opnames gewoon door na overlijden Paul Walker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>