Peaches Geldof toch overleden aan overdosis drugs?

 

Peaches Geldof misschien toch overleden aan overdosis

Dat zou blijken uit een rapport dat later vandaag bekend wordt gemaakt, meldt Huffington Post. Als dit inderdaad waar is, zou de dood van Peaches ernstige overeenkomsten hebben met de dood van haar moeder.

 Peaches is slechts 25 jaar geworden en werd begin april dood gevonden in haar appartement, met haar zoontje van elf maanden bij haar in de kamer. Deze scène lijkt schrikbarend veel op de dood van haar moeder. Veertien jaar geleden werd Paula Yates ook dood aangetroffen in haar woning in Londen met haar destijds vierjarige dochter Tiger Lily.

Eerder werd gemeld dat er geen sporen van drugs zouden zijn aangetroffen rondom het lichaam van Peaches. Nu blijkt dat er zoveel overeenkomsten zijn met de dood van haar moeder wordt daar opnieuw onderzoek naar gedaan.

Lees ook:Peaches Geldof adoreerde heroïneverslaafde
Lees ook:Megaflater: Doodsrapport Amy bij verkeerde persoon bezorgd
Lees ook:‘Scheiding Tiger Woods nabij’
Lees ook:Naaktfoto’s Peaches Geldof gelekt op Internet
Lees ook:Malcolm McLaren (64) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>