Zus van L’wren Scott boos op Mick Jagger

Mick zoekt troost bij vrouwen

De zus van wijlen L’WREN SCOTT, de vriendin van MICK JAGGER, wijt de depressiviteit van haar zuster aan het gedrag van de oude rocker. “Geen wonder dat ze depressief was”, sneert Jan Shane in een interview met MirrorDe voorman van de Rolling Stones zou nog geen drie maanden na de dood van zijn vriendin met een andere vrouw zijn gezien. De zus van L’wren, die enkele maanden geleden zelfmoord pleegde, is hier niet over te spreken. “Mick verandert nooit”, aldus Jan Shane.

L’wren heeft zichzelf in haar appartement in Manhatten opgehangen aan een sjaal. Volgens vrienden van Mick heeft hij wel degelijk gerouwd, maar gebruikt hij vrouwen om door deze moeilijke periode heen te komen. “Sommige mannen vluchten in drugs en alcohol, Mick heeft seks als copingmechanisme”, legt een vriend uit ter verdediging.

Lees ook:Lil Wayne blijft Justin Bieber steunen
Lees ook:MICK JAGGER flirt er lustig op los!
Lees ook:Mick Hucknall (Simply Red) getrouwd
Lees ook:Mick Jagger had een affaire met Angelina Jolie!
Lees ook:Gaat George Clooney trouwen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>