Rubriek: Op de set

Jennifer Aniston kan niet met iedereen overweg!

  Je zou het niet zeggen, maar actrice Jennifer Aniston is geen allemansvriend! De actrice heeft een voorkeur voor samenwerking met de filmmaker Judd Apatow die verantwoordelijk is voor films als Wanderlust, The 40 year old virgin en Anchorman, maar dan wel graag zonder zijn vrouw erbij.

Lees verder...

Creepy: Emma Watson op set lastig gevallen door stalker

Emma Watson werd afgelopen weekend tijdens het filmen van Noah lastig gevallen door een stalker. Volgens de eerste berichten is de stalker de set in Oyster Bay, Long Island binnengekomen met een groep bezoekers, tenminste, dit meldt The Sun. De 22 jarige schoonheid, die gestalte gaf aan Hermione in de Harry Potter films, werd geconfronteerd

Lees verder...

Ashton Kutcher slachtoffer van vals 911 telefoontje

Het lijkt erop dat Ashton Kutcher slachtoffer is geworden van een nieuwe trent. De politie in LA ontving een telefoontje van een vrouwelijke beller, die vermeldde in een kast verstopt te zitten. Het huis waar ze zich verstopte zou op dat moment overvallen zijn door Russen met machinegeweren.

Lees verder...

Dodelijk ongeluk op set van Johnny Depp’s Lone Ranger

photo credit: TRF_Mr_Hyde Op de set van de nieuwste film van Johnny Depp, Lone Ranger, heeft vandaag een dodelijk ongeluk plaatsgevonden. Het betreft een medewerker die als duiker in een tank werkte op de set in Los Angeles. [Update]: Inmiddels is bekend geworden dat het om Mike Bridger gaat. De 48 jarige duiker heeft meegewerkt

Lees verder...

Brad Pitt als cowboy = HOT

Brad Pitt is vandaag in Londen gespot op de set van de film The Counselor. Zelfs met snor en baard ziet de acteur er geweldig uit. Natuurlijk helpen het halfgeopende overhemd en de cowboyhoed een handje mee. Maar geloof me vooral niet op mijn woord. Bekijk de foto’s. 

Lees verder...

Halle Berry gewond tijdens opname The Hive

Tijdens het filmen van The Hive is Halle Berry gewond geraakt. De 45-jarige actrice raakte na een val met haar hoofd het beton. Berry is naar het  Cedars Sinai Medical Center in L.A. vervoerd.

Lees verder...

Anne Hathaway is ontroostbaar

photo credit: GabboT Uhoh…. Zie die bruine lokken op de foto? Die zijn dus overleden! Jawel… Anne Hathaway heeft haar haren af moeten laten knippen en volgens de laatste berichten is ze ontroostbaar!

Lees verder...

Naomi Watts is spitting image van Lady Di

Het is bijna onwerkelijk om naar foto’s van Naomi Watts te kijken, als ze rondloopt op de set van Caught in Flight, de langverwachte film over Prinses Diana. Bekijk de foto’s van de set in Kroatie  bij Just Jared.

Lees verder...

Reese Witherspoon heeft het zwaar op de set

Het ziet er naar uit dat Reese Witherspoon het zwaar heeft op de set in Atlanta. Ze is daar op dit moment bezig aan de film Devil’s Knot, die in 2013 verwacht wordt. Witherspoon is zwanger van haar derde – de baby wordt in de herfst verwacht – en de hitte van Atlanta maakt het

Lees verder...