Halle Berry gewond tijdens opname The Hive

Tijdens het filmen van The Hive is Halle Berry gewond geraakt. De 45-jarige actrice raakte na een val met haar hoofd het beton. Berry is naar het  Cedars Sinai Medical Center in L.A. vervoerd.Een woordvoerder vertelde aan TMZ:  “Halle Berry heeft een kleine hoofdwond opgelopen terwijl een vechtscene werd opgenomen op de set van haar nieuwe film The Hive. Ze is uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht, waar ze na onderzoek werd ontslagen. Ze zal volgens schema verder gaan met de productie.”

Het is niet de eerste keer dat Halle Berry gewond raakt tijdens het draaien van een film.Vorig jaar brak ze nog haar voet tijdens het filmen van Cloud Atlas, in 2002 liep ze een oogwond op tijdens Die Another Day en tijdens het filmen van Gothika brak ze haar arm. Het is ook niet de eerste hoofdwond: tijdens het filmen van Catwoman liep ze een kleine hoofdwond op.

Lees ook:Het bikinilichaam van Halle Berry
Lees ook:Robert Downey Jr. gewond op set Iron Man 3
Lees ook:Halle Berry’s zweetfeest!
Lees ook:Scheiding voor Halle Berry?
Lees ook:Halle Berry op Vogue’s September Issue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>