Anne Hathaway is ontroostbaar

photo credit: GabboT

Uhoh…. Zie die bruine lokken op de foto? Die zijn dus overleden! Jawel… Anne Hathaway heeft haar haren af moeten laten knippen en volgens de laatste berichten is ze ontroostbaar!In voorbereiding op haar rol als Fantine in de verfilming van Les Miserables, heeft de 29-jarige actrice een nieuwe haarstijl geadopteerd.

Toen Hathaway het resultaat zag, is ze in huilen uitgebarsten, zo meldt Exposay: “In eerste instantie dacht ik niet dat het een groot probleem zou zijn. Het was mijn eigen idee, omdat het iets is wat Fantine in het echt ook zou doen. Op het moment dat ik me realiseerde dat ik het niet meer ongedaan kon maken, was ik echt ontroostbaar. Ik vond dit moeilijker dan met een salto het raam uit te springen of van een gebouw springen.”

Lees ook:Gordon Ramsay aan de botox
Lees ook:Anne Hathaway is zwanger
Lees ook:Cast Dark Knight Rises reist verslagen terug naar US
Lees ook:Gisele Bündchen geeft baby tien dagen na geboorte een naam
Lees ook:Het seksleven van Sebastiaan Labrie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>