Naomi Watts is spitting image van Lady Di

Het is bijna onwerkelijk om naar foto’s van Naomi Watts te kijken, als ze rondloopt op de set van Caught in Flight, de langverwachte film over Prinses Diana. Bekijk de foto’s van de set in Kroatie  bij Just Jared.De 43-jarige Watts, die ook al in films speelde als 21 Grams en King Kong, zet een perfect evenbeeld neer van de zo tragisch gestorven Lady Di.

De film draait om de laatste twee jaar van de prinses, waarin haar relatie wordt uitgediept met hartchirurg Dr Hasnat Khan. Maar er is ook aandacht voor de relatie met Dodi Fayed en niet te vergeten de laatste vlucht voor de paparazzi in 1996, toen ze op 36-jarige leeftijd overleed in een tunnel in Parijs.

De in Engeland geboren actrice was niet direct overtuigd dat ze de rol moest aannemen, zo laat ze in de Daily Mail weten: “Prinses Diana is een deel van onze geschiedenis, een fantastische vrouw, fascinerend, maar met een tragisch lot. Het script is goed, een beetje angstaanjagend en ergens wilde ik nee zeggen. Maar dat kon ik niet.”

Regisseur Oliver Hirschbiegel is zeer te spreken over Watts: “Ze is een exceptionele actrice, die de warmte en menselijkheid van het icoon dat prinses Diana is geworden, weet neer te zetten.” Ook collega Naveen Andrews, ster uit Lost, is blij met haar de spotlights te mogen delen. Hij speelt de rol van Dr. Khan en is van mening dat Watts de enige actrice is die de rol waarheidsgetrouw kan neerzetten.  Foto’s van de set in Kroatie vind je onder andere bij Just Jared.

De Oscar genomineerde Watts heeft een relatie gehad met Heath Ledger, maar is nu getrouwd met acteur Liev Schreiber, met wie ze twee zoons heeft.

Lees ook:Russell Brand vraagt Jemima Khan ten huwelijk
Lees ook:Zoektocht naar man in bed met Prinses Diana
Lees ook:Kate Middleton in de stijl van Andy Warhol
Lees ook:Kate Middelton mooier dan Diana
Lees ook:Esquire: Mila Kunis meest sexy vrouw 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>