Reese Witherspoon heeft het zwaar op de set

Het ziet er naar uit dat Reese Witherspoon het zwaar heeft op de set in Atlanta. Ze is daar op dit moment bezig aan de film Devil’s Knot, die in 2013 verwacht wordt. Witherspoon is zwanger van haar derde – de baby wordt in de herfst verwacht – en de hitte van Atlanta maakt het er niet makkelijker op. 

De actrice uit o.a. Legally Blonde en Water for Elephants, vertelde vorige week nog dat ze zich dik voelde. Ze is zwanger van haar eerste kind met Jim Toth, de manager van Matthew McConaughey, maar ze heeft twee kinderen uit haar eerste huwelijk met Ryan Philippe.

De film, waarin ze speelt naast Colin Firth en True Blood ster Stephen Moyer, vertelt het gruwelijke verhaal  van de moord op drie jonge jongens en de ongelooflijke misstanden die daar op volgen, bij het onderzoek en de rechtzaak.

Het waar gebeurde verhaal is in 1996 al vastgelegd in de HBO documentaire “Paradise Lost” en kreeg mede daardoor internationale aandacht. De verfilming volgt echter het boek van onderzoeksjournaliste Mara Leveritt. De 36-jarige Witherspoon speelt in Devil’s Knot de moeder van een van de vermoorde slachtoffertjes, Pamela Hobbs. Het is een zware rol, die duidelijk zijn tol eist van Witherspoon.

Bekijk de foto’s bij de Daily Mail.

Lees ook:Johnny Depp steunt Damien Echols en West Memphis 3 in Toronto
Lees ook:Reese Witherspoon’s vakantiehuisje van $7 miljoen
Lees ook:Zwangere Reese Witherspoon voelt zich dik
Lees ook:Sam Worthington vrij na vechtpartij
Lees ook:Dubbel geluk voor Natalie Portman: trouwen & zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>