Ashton Kutcher slachtoffer van vals 911 telefoontje

Het lijkt erop dat Ashton Kutcher slachtoffer is geworden van een nieuwe trent. De politie in LA ontving een telefoontje van een vrouwelijke beller, die vermeldde in een kast verstopt te zitten. Het huis waar ze zich verstopte zou op dat moment overvallen zijn door Russen met machinegeweren.

Toen de politie bij het bewuste huis aankwam, trof het SWAT team alleen drie onderhoudsmedewerkers aan, die duidelijk verbaasd waren door alle politie activiteiten en van niets wisten. Het huis is de woning van Ashton Kutcher. De acteur was zelf niet aanwezig en twitterde vanaf de set van Two and a Half men: “Veilig en gezond bij Two and a Half Men!”

De politie gaat er nu van uit dat Ashton Kutcher slachtoffer is geworden van wat in Amerika een Swatting prank genoemd wordt. Iemand plaatst een vals alarmtelefoontje naar de politie, blijkbaar met als opzet om alle volgende actie te kunnen observeren. Op 2 augustus was Miley Cyrus het slachtoffer.

(bron: Gossip Cop)

Lees ook:Geintje bij huis Ashton Kutcher kost LA 10.000 dollar
Lees ook:Justin Bieber ook slachtoffer Swatting Prank
Lees ook:Tom Cruise slachtoffer peperduur 911 belgeintje
Lees ook:‘Ashton Kutcher gaat vreemd’
Lees ook:Ashton Kutcher betrokken bij aanrijding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>