Creepy: Emma Watson op set lastig gevallen door stalker

Emma Watson werd afgelopen weekend tijdens het filmen van Noah lastig gevallen door een stalker. Volgens de eerste berichten is de stalker de set in Oyster Bay, Long Island binnengekomen met een groep bezoekers, tenminste, dit meldt The Sun. De 22 jarige schoonheid, die gestalte gaf aan Hermione in de Harry Potter films, werd geconfronteerd met de man, toen hij probeerde haar een brief te overhandigen. De actrice herkende de man als een persoon die haar al langer lastig valt en veelvuldig rondom haar huis rondhangt. Ze zette het op een gillen waarop de man in de bossen rond de filmlocatie vluchtte.  De beveiliging en een aantal stuntmannen zetten de achtervolging in. Nadat ze hem te pakken hadden gekregen werd de politie gebeld. De stalker kwam vrij met een waarschuwing, er is geen aanklacht ingediend.

Het is niet voor het eerst dat Watson lastig wordt gevallen door een stalker. Toen ze 16 jaar was, was een bodyguard nodig omdat een jonge man diverse colleges die ze bijwoonde  binndendrong en met haar in contact probeerde te komen. Vorig jaar leek die procedure zich te herhalen toen ze studeerde aan de Brown University in Rhode Island. De FBI en de politie verzorgden toen de bescherming.

Watson is momenteel aan het filmen in Oyster Bay, Long Island, waar de bjibelse verfilming Noah wordt opgenomen. In de film, die in de lente van 2014 in premiére gaat, spelen ook Russell Crowe en Sir Anthony Hopkins mee.

 

The man was not arrested or charged but was warned about trespassing. Emma was stalked by a man in his 20s when she was just 16. She was given a bodyguard after he gatecrashed lectures she was attending during the first year of her A Levels.

Last year assigned a full-time police protection officer and the FBI were alerted after receiving sinister letters from a stalker while studying at Brown University in Rhode Island
Read more:

Lees ook:Emma Watson wordt aangezien voor 12-jarig kind
Lees ook:Emma Watson geslaagd!
Lees ook:Emma Watson: ‘Ik droeg tenminste ondergoed’
Lees ook:Harry Potter-actrice Emma Watson topless (foto)
Lees ook:Inbraak bij Paris Hilton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>