Lea Michele en Kate Hudson dikke vriendinnen op Glee set

De productie van het vierde seizoen van Glee is van start gegaan. En de eerste set foto’s zijn al gepubliceerd. Ryan Murphy twitterde gisteren een foto van Lea Michele en Kate Hudson, samen op de set. 

Na een uitgebreide vakantie in eerst Griekenland en vervolgens Zuid-Frankrijk is ook voor Kate Hudson de tijd van werken aangebroken. Eind juni berichtten we al dat zij was toegevoegd aan de cast. Gedurende zes afleveringen speelt zij Rachel Berry‘s (gespeeld door Lea Michele) dans instructrice op NYADA. Lea vertelde hierover aan TV Guide: “Dansen is niet bepaald Rachel’s sterkste punt, maar voor een eerstejaars is dit een verplicht vak. Ze ontkomt er niet aan! Het zal Rachel wat kwetsbaarder maken dan we van haar gewend zijn.”

Sarah Jessica Parker is ook toegevoegd aan de cast en zal de rol gaan spelen van Kurt’s manager. Kurt wordt gespeeld door Chris Colfer en die laat nog niet veel los over het komende seizoen. Hij klinkt alsof hij iets gaat doen met mode en dat hij en Sarah Jessica Parker Rachel een make over gaan geven: “Lea Michele is hot! Maar kom op zeg, mag Rachel nou eindelijk eens uit die baby doll jurken?”

Lees ook:Kate Hudson doet Lady Gaga en Jennifer Lopez in Glee
Lees ook:Glee: seizoen 4 mag beginnen!
Lees ook:Sarah Jessica Parker lijkt niet op Carrie
Lees ook:Kate Hudson op vakantie in Zuid-Frankrijk
Lees ook:Sarah Jessica Parker maakt ruzie op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>