Kate Hudson doet Lady Gaga en Jennifer Lopez in Glee

FOX heeft vandaag de eerste officiele beelden vrijgegeven van Kate Hudson in Glee. Het 4e seizoen van Glee zal zich voor een groot deel afspelen op NYADA, de academie waar Kurt (Chris Colfer) en Rachel (Lea Michele) vorig seizoen zijn toegelaten.

Gedurende zes afleveringen speelt Kate Hudson Rachel Berry‘s dans instructrice. Eind juli lieten we al weten dat Lea Michele het goed kan vinden met Kate Hudson op de set. Lea vertelde hierover aan TV Guide: “Dansen is niet bepaald Rachel’s sterkste punt, maar voor een eerstejaars is dit een verplicht vak. Ze ontkomt er niet aan! Het zal Rachel wat kwetsbaarder maken dan we van haar gewend zijn.”

In de video zien we hoe Kate Hudson op Lady Gaga’s “Americano” en Jennifer Lopez’s “Dance Again” danst. Nu is het wachten op de eerste beelden van Sarah Jessica Parker in Glee. Zij zal de rol gaan spelen van Kurt’s manager. Kurt wordt gespeeld door Chris Colfer en die liet nog niet veel los over het komende seizoen. In Nederland heeft RTL seizoen 3 net herhaald. Of en wanneer het 4e seizoen wordt uitgezonden is nog niet bekend gemaakt.

Hieronder de video met Kate Hudson die Fox vandaag vrijgaf :

Lees ook:Lea Michele en Kate Hudson dikke vriendinnen op Glee set
Lees ook:Glee: seizoen 4 mag beginnen!
Lees ook:Kate Hudson op vakantie in Zuid-Frankrijk
Lees ook:Kate Hudson heeft relatie met model
Lees ook:Kate Hudson heeft nieuwe vlam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>