Sarah Jessica Parker lijkt niet op Carrie

Actrice Sarah Jessica Parker vindt zichzelf totaal niet op haar Sex and the City-personage Carrie lijken. “Het leven van Carrie Bradshaw lijkt in niets op dat van mij”, vertelt ze deze maand in een interview met Cosmopolitan. “Ik ben Carrie Bradshaw niet! Ik wil wel eens behandeld worden als een acteur, ik werk namelijk al zo’n 35 jaar in deze business”, vertelt ze in het interview.

Volgens de 45-jarige actrice zijn er geen overeenkomsten tussen de twee. “Mensen lijken te denken dat dat het voor mij heel gemakkelijk is om die rol te spelen. Maar het is hard werken en ik moet er goed over nadenken, omdat ik totaal niet op haar lijk.”

“Onze levens als single verschilden enorm en ook als volwassen vrouwen hebben we niet veel met elkaar gemeen. Het is een echte actrice die deze rol speelt. Ik heb er een hele uitdaging aan gehad, het is echt allemaal geacteerd.”

Sarah Jessica Parker is vanaf 27 mei met Sex and the City 2: Carrie on op het witte doek te zien.

Lees ook:Sarah Jessica Parker maakt ruzie op Twitter
Lees ook:Sarah Jessica Parker toont tweeling (foto)
Lees ook:Lea Michele en Kate Hudson dikke vriendinnen op Glee set
Lees ook:Sarah Jessica Parker moeder van een tweeling
Lees ook:Glee: seizoen 4 mag beginnen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>