Kate Hudson op vakantie in Zuid-Frankrijk

Kate Hudson neemt het ervan deze zomer. Vierde ze 10 dagen geleden nog vakantie in Griekenland met haar man Matt Bellamy, haar collega’s Kurt Russell en Goldie Hawn én haar ouders. Nu is Zuid-Frankrijk aan de beurt. Samen met haar oudste zoon Ryder en haar jongste Bingham (iemand anders die ook een Jane Austen flashback krijgt?) in een draagzak, verlieten ze hun jacht in Saint-Tropez om per helicopter te shoppen in Monte Carlo. 

Na een drukke dag winkelen werden ze -inclusief de inkopen – weer aan boord afgeleverd voor een relaxte middag in de zon. Na de vakantie is het voor Kate Hudson een tijdje over met de rust: Joe Lynch verwacht haar voor de verfilming van Everly, een verhaal over een ex-maffialiefje die in haar appartement wordt belaagd door huurmoordenaars. Ook speelt ze zes afleveringen mee in het volgende seizoen van Glee. Foto’s van Kate op vakantie in Saint Tropez vind je bij  Celebuzz.

Lees ook:Kate Hudson doet Lady Gaga en Jennifer Lopez in Glee
Lees ook:Kate Hudson heeft relatie met model
Lees ook:Lea Michele en Kate Hudson dikke vriendinnen op Glee set
Lees ook:Kate Hudson schudt buurmeisjes-imago af in sexy shoot (foto’s)
Lees ook:Kate Hudson heeft nieuwe vlam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>