Word jij de nieuwe blogger van Celeb.blog.nl?

vacature-blogger

Celeb.blog.nl is op zoek naar een nieuwe blogger. Wie weet word jij dit wel! Hoe meer artikelen je schrijft, hoe meer bezoekers je blog zal trekken en hoe meer

opbrengsten je blog zal hebben. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers. Grijp dus die kans!

Ben jij op zoek naar je eigen platform op internet, wil je vanaf het begin een groot aantal bezoekers en wil je er ook een zakcentje mee verdienen? Begin dan je eigen blog op blog.nl en maak deel uit van een netwerk van bloggende journalisten! Je volgt al het nieuws uit de Celeb-branche,  je weet het in een context te plaatsen en er zodanig over te bloggen dat er reacties van bezoekers komen. Er ontstaat daardoor een community op je blog van bezoeker die je int

Reacties graag zo spoedig mogelijk naar [email protected] o.v.v. Celebblog. Geef aan waar je passie voor Celeb uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven.

Geen reacties // Reageer