Glee: seizoen 4 mag beginnen!

De geruchten over seizoen 4 van Glee zijn niet van de lucht. En wat mij betreft mag het seizoen nu wel al beginnen!  RTL5 zendt sinds half juni 2012 iedere zondag om 19:00 uur een aflevering uit seizoen 3 uit. Vanaf september 2012 beginnen de uitzendingen van de seizoen 4 in Amerika. Let op: Hieronder staan spoilers, dus als je nog niet helemaal bij bent, stop dan NU met lezen.

Je wist al dat Kate Hudson gedurende zes afleveringen meedoet? Nee? Zij zal Rachel Berry‘s (gespeeld door Lea Michele) dans instructrice worden op NYADA. Lea vertelde aan TV Guide: “Dansen is niet bepaald Rachel’s sterkste punt, maar voor een eerstejaars is dit een verplicht vak. Ze ontkomt er niet aan! Het zal Rachel wat kwetsbaarder maken dan we van haar gewend zijn.”

Sarah Jessica Parker zal de rol gaan spelen van Kurt’s manager. Kurt wordt gespeeld door Chris Colfer en die laat nog niet veel los over het komende seizoen. Hij klinkt alsof hij iets gaat doen met mode en dat hij en Sarah Jessica Parker Rachel een make over gaan geven: “Lea Michele is hot! Maar kom op zeg, mag Rachel nou eindelijk eens uit die baby doll jurken?”

Finn (Cory Monteith) zal naar alle waarschijnlijkheid weinig aanwezig zijn in seizoen 4. Hij is onderweg naar het leger, om daar opgeleid te worden en Rachel en Finn zijn dus echt even in een pauze in hun relatie. Cory legt uit: “Finn is extreem fit zodra hij wel in beeld is. Ik ben op dit moment extra aan het trainen. En ik laat de Snickers voor wat ze zijn voorlopig…”
Laatste gerucht: Jessica Sanchez, de dame die tweede werd bij de Amerikaanse versie van Idol dit jaar doet 100% zeker mee.

 

Lees ook:Lea Michele en Kate Hudson dikke vriendinnen op Glee set
Lees ook:Kate Hudson doet Lady Gaga en Jennifer Lopez in Glee
Lees ook:Sarah Jessica Parker lijkt niet op Carrie
Lees ook:Sarah Jessica Parker maakt ruzie op Twitter
Lees ook:Sarah Jessica Parker toont tweeling (foto)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>