Brad Pitt als cowboy = HOT

Brad Pitt is vandaag in Londen gespot op de set van de film The Counselor. Zelfs met snor en baard ziet de acteur er geweldig uit. Natuurlijk helpen het halfgeopende overhemd en de cowboyhoed een handje mee. Maar geloof me vooral niet op mijn woord. Bekijk de foto’s. De foto’s kun je bekijken bij Popsugar of bij Buzzfeed. De film wordt geregisseerd door Ridley Scott en draait om een advocaat die in de drugshandel gaat. Pitt speelt in de film samen met Cameron Diaz, Michael Fassbender, Penelope Cruz, en Javier Bardem.

Lees ook:Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen zaterdag
Lees ook:Penelope Cruz is zwanger
Lees ook:Baby zonder naam voor Penelope Cruz…
Lees ook:Penelope Cruz is stiekem getrouwd
Lees ook:Foto’s van Pirates of the Carribean 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>