Dodelijk ongeluk op set van Johnny Depp’s Lone Ranger


photo credit: TRF_Mr_Hyde
Op de set van de nieuwste film van Johnny Depp, Lone Ranger, heeft vandaag een dodelijk ongeluk plaatsgevonden. Het betreft een medewerker die als duiker in een tank werkte op de set in Los Angeles. [Update]: Inmiddels is bekend geworden dat het om Mike Bridger gaat. De 48 jarige duiker heeft meegewerkt aan vele films van Jerry Bruckheimer en Johnny Depp en aan alle Pirates of the Caribbean films. Bridger is naar verluid overleden aan hartaanval.

De productiemaatschappij, Disney, publiceerde de volgende verklaring: “Het spijt ons te moeten bevestigen dat een medewerker aan de Lone Ranger vandaag is overleden, nadat hij was overgebracht naar het lokale ziekenhuis. Onze gedachten gaan uit naar familie, vrienden en collega’s. Natuurlijk zullen wij alles doen om het onderzoek naar de omstandigheden waarin dit vreselijke ongeluk kon plaatsvinden te steunen.

De Lone Ranger wordt geplaagd door tegenslagen. Vorig jaar zomer werd de productie, waarin Johhny Depp naast Armie Hammer speelt, al stilgelegd omdat er problemen waren met het budget. In Februari kwamen regisseur Gore Verbinski en producer Jerry Bruckheimer tot een overeenstemming over bezuinigingen in het budget en kon de productie verder gaan.

Lees ook:Nee, Johnny Depp is ook niet dood!
Lees ook:Moeder Johnny Depp in ziekenhuis
Lees ook:Johnny Depp gaat maffia baas Whitey Bulger spelen
Lees ook:Johnny Depp omgekomen door auto-ongeluk?
Lees ook:Johnny Depp viert vakantie met Vanessa en de kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>