Robert Downey Jr. gewond op set Iron Man 3

Robert Downey Jr. is woensdag gewond geraakt op de set van Iron Man 3. De productie is hierdoor tijdelijk stil komen te liggen.Marvel Studios kwam met de verklaring dat Robert Downey Jr. tijdens het uitvoeren van een stunt gewond is geraakt aan zijn enkel.

De film wordt op dit moment gefilmd in Wilmington, North Carolina, maar het productie schema loopt nu een achterstand op in afwachting van zijn herstel. De 47 jarige acteur begon met het filmen van het vervolg op Iron Man 2 op 23 mei. De première staat gepland voor 2 mei 2013. Naast Downey Jr. spelen ook Gwyneth PaltrowGuy PearceSir Ben Kingsley, en Rebecca Hall  mee. Hall vervangt Jessica Chastain die in deel 2 Dr. Maya Hansen speelde.

Lees ook:Halle Berry gewond tijdens opname The Hive
Lees ook:Jerry Hall geeft zich bloot
Lees ook:Guy Ritchie voor vierde keer vader
Lees ook:Angelina Jolie raakt gewond op filmset
Lees ook:Robert Pattinson over sex scenes en opkomende films

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>