Drew Barrymore stelt dochter aan de wereld voor!

Drew Barrymore is erg gelukkig met Frankie!

En ze heet Frankie. Frankie is geboren op 22 april en is nu net een maand oud. People Magazine heeft foto’s van DREW BARRYMORE met haar pasgeboren dochter gepubliceerd deze week. 

De baby is het tweede kind van de actrice, ze heeft nog een dochter genaamd Olive samen met haar man Will Kopelman. “Ik ben nu een stuk sneller op de been dan na de geboorte van Olive. Ik wist dat ik voor twee kinderen moest zorgen nu en heb mezelf een schop onder m’n achterste gegeven. Ik wilde meteen weer meedoen!”, aldus Drew.

De grootste uitdaging is volgens de actrice de onregelmatigheid. De kinderen zijn op verschillende tijden aan het slapen en weer wakker, en dat voelt een beetje als jongleren, legt Drew uit. Vrijdag komt haar nieuwe film uit met tegenspeler ADAM SANDLER genaamd Blended. Na de geboorte van Olive twijfelde de actrice aan het voortzetten van haar filmcarrière, maar dat was niet nodig geweest, zegt ze achteraf: “werk en kinderen valt goed te combineren en houdt me scherp.”

Lees ook:Video: Hope for Haiti concert – de hoogtepunten
Lees ook:Christina Curry wil Micky Hoogendijk zien
Lees ook:Kate Winslet maakt naam zoontje bekend
Lees ook:Penelope Cruz wordt dochter ‘Blackbeard’
Lees ook:Cheryl Cole meest sexy vrouw volgens FHM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>