Will en Jada Smith uit elkaar?


photo credit: TRF_Mr_Hyde

Het gaat niet lekker tussen Will Smith en zijn vrouw Jada Smith. De twee zijn al 15 jaar getrouwd, maar hun huwelijk hangt nu aan een zijden draadje. Op dit moment zouden Will Smith en zijn vrouw niet eens meer samenwonen. Ze zijn al een tijdje niet gelukkig met elkaar en ze zien de toekomst somber in. Jaden Smith heeft veel verwachtingen van haar man Will en hij kan niet aan die verwachtingen voldoen. Ze had gehoopt dat zijn succes haar gelukkig zou maken. Blijkbaar komt ze er nu pas achter dat geld niet gelukkig maakt. Hopelijk helpt het dat ze even apart van elkaar wonen.

Samen hebben Will Smith en zijn vrouw drie kinderen: Jayden, Joy en Willow Smith.

Lees ook:Dochter Will Smith heeft contract bij Jay-Z
Lees ook:Dochter Will Smith wordt ondervraagd door kinderbescherming
Lees ook:Willow Smith gaat amper naar school
Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan niet scheiden!
Lees ook:Ontmoeting Christina en Micky ‘goed verlopen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>