Heidi Montag verlaat haar man

De realityster die de laatste tijd veel in de schijnwerpers stond om haar plastische ingrepen, verlaat haar man Spencer Pratt. Het stel zou niet in een scheiding liggen, maar Montag trekt wel in bij een vriendin.  “Heidi verlaat de echtelijke woning als gevolg van alle onzinverhalen van Spencer”, zegt Heidi’s woordvoerder tegen entertainmentwebsite TMZ. De 23 jarige Montag wil even een pauze inlassen, maar niet scheiden. “Wettelijk gezien zijn ze nog een echtpaar”, zei een vriendin van Montag tegen Radar Online. “Ze wil gewoon een beetje vrijheid om meidendingen te doen”, vertelt haar vriendin.
Als we de bladen moeten geloven, heeft Montag die vrijheid ook nodig. Pratt zou namelijk een groot controlfreak zijn. Zo gaf Pratt onlangs toe dat hij zijn vrouw verbood tv te kijken of internet te gebruiken.

Lees ook:Heidi Montag wil nog grotere borsten
Lees ook:Gaat Heidi Montag voor 25.000 dollar strippen?
Lees ook:Heidi Montag Playboy-shoot uitgelekt (foto’s)
Lees ook:Gwyneth Paltrow en Chris Martin gaan niet scheiden!
Lees ook:Stephanie Pratt topless voor Maxim Magazine (foto’s en video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>