Cheryl Cole wil geen geld van ex

Cheryl Cole heeft dinsdag in Londen officieel een scheiding aangevraagd. Cheryl Cole heeft er vaart achter gezet zodat ze nog voor het begin van de WK gescheiden is van haar man en voetballer Ashley Cole. De zangeres wil snel  verder met haar leven en ze heeft aangegeven het belangrijk te vinden dat haar Ashley zich weer volledig kan concentreren op het voetballen.

Cheryl Cole hoeft geen cent van haar ex te hebben. Tegen alle verwachtingen in mag de Chelsea verdediger ook hun villa van zes miljoen pond houden.  Het stel trouwde vier jaar geleden zonder huwelijkse voorwaarden. Ze zijn gescheiden omdat Sheryl Cole meerdere keren is bedrogen.

Lees ook:‘Man Cheryl Cole stuurt naaktfoto’s naar Glamourmodel’
Lees ook:Danser Derek Hough brengt nacht door met Cheryl Cole
Lees ook:Cheryl Cole wordt weer Cheryl Tweedy
Lees ook:Cheryl Cole beeindigt relatie per SMS!
Lees ook:Nog meer naaktfoto’s per sms van man Cheryl Cole

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>