Christina Aguilera stelt tour uit

Christina Aguilera heeft haar tour uitgesteld door een gebrek aan voorbereidingstijd. Aguilera geeft aan dat ze meer tijd nodig heeft om te oefenen voor de optredens. Het eerste concert van de Bionic-tour zou op 15 juli plaatsvinden in Connecticut. Leona Lewis zou de show openen. De zangeres wijt het uitstel van haar tournee aan het feit dat ze zo perfectionistisch is. “Ik doe niks tenzij ik me er volledig voor in kan zetten”, vertelt ze de Britse The Sun in een interview.
Naast haar muziek steekt de 29 jarige zangeres veel tijd in het acteren.  In haar nieuwste filmproject Burlesque speelt Aguilera een plattelandsmeisje. De film wordt geregisseerd door Steven Antin. Christina’s karakter is in de film op zoek naar succes in Hollywood, maar ze belandt in een beroemde erotische nachtclub op het podium.

Lees ook:Christina Aguilera ten huwelijk gevraagd op Valentijnsdag
Lees ook:CeeLo Green en Christina Aguilera in kerstsfeer met Baby, It’s cold outside
Lees ook:Christina Aguilera zegt zomertournee af
Lees ook:Christina Aguilera: ‘Mijn vader heeft me mishandeld’
Lees ook:Christina Aguilera zong volkslied verkeerd uit passie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>