Christina Aguilera albumcover uitgelekt!

Wow, we zijn onder de indruk… dit is de albumcover van het nieuwe album van Christina Aguilera dat de titel ‘Bionic’ kreeg. Is ‘ie hot of wat?! Het album zal naar verluid pas op 8 juni wereldwijd uitkomen. Het is het eerste studio-album van Christina sinds ‘Back to Basics’, wat in 2006 uitkwam.

De nieuwe single van Christina Aguilera is ‘Not Myself Tonight’, een up-tempo dans/pop nummer met een productie van Polow, die ook de hit ‘Outta Here’ van Esmee Denters produceerde. Christina Aguilera verkocht wereldwijd al meer dan 25 miljoen albums en heeft 5 Grammy Awards en 4 nummer 1 hits in de US op zak. ‘Not Myself Tonight’ verschijnt op 30 maart.

Lees ook:Luister naar de nieuwe single van Christina Aguilera!
Lees ook:Comeback voor zangeres Sade
Lees ook:CeeLo Green en Christina Aguilera in kerstsfeer met Baby, It’s cold outside
Lees ook:ADAMS NAAR AHOY
Lees ook:Laura Pausini komt naar NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>