Lady Gaga bezoekt Amsterdam

Lady Gaga had drie dagen rust tijdens haar tour door Europa en besloot Amsterdam te bezoeken. Op verschillende foto’s die opdoken op internet is te zien hoe Lady Gaga, met fans op de foto gaat op het Leidseplein. Uiteraard ontbreekt haar hondje Fozzi niet. 

Lady Gaga sliep in het Conservatorium hotel.  Ze maakte daar haar 7e Monstervision video die ze prompt op haar Twitteracount plaatste.

De popdiva is bezig met een grote tour door Europa getiteld The Born This Way Ball. Op 18 augustus trad de zangeres, geboren Stefani Germanotta, op in Wenen. Een dag daarvoor kwam een handtekeningenjager nog hardhandig in botsing met een van haar bodyguards in een hotel in Boekarest. De man kwam uit onverwachte hoek zo snel inlopen dat een bodyguard geen andere mogelijkheid zag dan hem snel neer te halen. De video daarvan kun je HIER bekijken.

Morgen is de zangeres in Vilinius, Litouwen. Op 17 en 18 september is Lady Gaga terug in Amsterdam voor twee optredens in de Ziggo Dome.

Lees ook:Bodyguard Lady Gaga slaat fan tegen grond
Lees ook:Video: Lady Gaga in de maling genomen door MTV
Lees ook:Video: Lady Gaga shopt in Amsterdam!
Lees ook:Lady GaGa helemaal naakt (foto)
Lees ook:Lady GaGa over de rooie in restaurant (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>