Lady Gaga ziek: optredens Born this Way Ball afgezegd


photo credit: nikotransmission

Live Nation Global Touring heeft zojuist aangekondigd dat een aantal optredens van Lady Gaga’s Born This Way Ball wordt gecanceled. Op haar Facebookpagina zegt Lady Gaga zelf hierover:

“Op dit moment wordt een vervelende mededeling bekend gemaakt over mijn Born This Way Ball. Het spijt me vreselijk. Ik weet nauwelijks wat ik moet zeggen. De laatste paar optredens heb ik een blessure kunnen verbergen en ik heb al enige tijd last van chronische pijnen. De laatste maand is het erger geworden. Ik heb gebeden dat het beter zou worden. Ik heb het verborgen voor mijn medewerkers, omdat ik mijn fantastische fans niet wilde teleurstellen. De laatste optredens kon ik echter nauwelijks nog lopen en ik kan het nog steeds niet.

Tegen mijn fans in Chicago, Detroit en Hamilton wil ik vragen of ze mij kunnen vergeven. Ik vind het moeilijk om mezelf te vergeven. Ik ben wanhopig en verdrietig. Hopelijk heelt het snel, ik haat dit! Ik haat dit zo erg! Ik houd van jullie en het spijt me.”

Volgens de organisatie gaat het om een ernstige onsteking aan haar gewrichten. Dokters hebben haar rust voorgeschreven en gezegd dat ze de concerten in Chicago (13 en 14 februari), Detroit (16 februari) en Hamilton (17 februari ) moet afzeggen. De overige concerten gaan vooralsnog nog door.

Lees ook:Lady Gaga hoofdredacteur voor één dag
Lees ook:Lady Gaga verzorgt psychologische hulp voor fans
Lees ook:Lady Gaga wil een videoclip met transseksuelen
Lees ook:Eindelijk: vandaag video Born This Way!
Lees ook:Lady Gaga verslaafd aan wiet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>