Justin Bieber bezoekt zieke fan in ziekenhuis

Justin Bieber nam maandag vrijaf van zijn drukke tourschema om een zieke fan in Canada te bezoeken. Het 18-jarige meisje, Crystal Montgomery, lijdt aan botkanker en ligt in het ziekenhuis in Edmonton.

De popzanger, die een trouwe fanschare heeft en inmiddels meer dan 29 miljoen Twitter volgers, werd via Twitter attent gemaakt op de toestand van het meisje. Op maandag liet hij via Twitter weten: “Op weg om iets te doen dat echt belangrijk is #geefterug”. De foto die boven aan het artikel staat deelde hij met zijn fans via instagram met de tekst #bieberforcrystal. De video kun je bekijken de Toronto Sun.

Eind september verloor Justin Bieber een andere fan aan kanker: Avalanna Routh overleed aan een zeldzame hersenkanker. Ze was pas 6 jaar oud.

Lees ook:Justin Bieber geeft over… op het podium
Lees ook:Justin Bieber showt zijn sixpack
Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?
Lees ook:Justin Bieber investerteert maar liefst ruim miljoen in selfie-applicatie
Lees ook:Avalanna, Justin Bieber’s grootste fan (6) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>