Lil Wayne blijft Justin Bieber steunen

Justin Bieber niet racistisch, aldus zijn vrienden

Onlangs ontstond veel ophef over een video van een 14-jarige JUSTIN BIEBER die een racistisch liedje zong. Dit werd hem door velen niet in dank afgenomen, maar zijn vrienden, waaronder rapper LIL WAYNE, blijven hem steunen!

Lil Wayne legt aan TMZ uit dat hij niet gelooft dat Justin daadwerkelijk racistische gedachten heeft. Hij was nog jong, aldus de rapper. Dit was ook de verdediging van Justin zelf: “I was a kid then, I am a man now”, legt Justin uit.

Het merendeel van zijn vrienden is zwart, evenals een flink gedeelte van zijn crew. De opmerking mag dan beledigend zijn voor sommige mensen, zo is het zeker niet bedoeld, denken zijn vrienden. “Hij is nog steeds deel van de family”, aldus Lil Wayne.

Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Justin Bieber heeft een fetish
Lees ook:Justin Bieber racist?
Lees ook:Piloot Justin Bieber bijna onwel door wietlucht
Lees ook:Justin Bieber fans trotseren sneeuwstorm Nemo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>