Justin Bieber gast mentor bij X Factor

Simon Cowell krijgt er een nieuwe tegenstander bij in de X Factor. En niet de minste. Justin Bieber heeft zich als gast mentor gevoegd bij het team van L.A. Reid. De zanger van Boyfriend zal de groep zangers en zangeressen begeleiden die het team van L.A. Reid vormen. Ieder jurylid zal 4 kandidaten in zijn of haar team kiezen.

Wie de andere juryleden zal bijstaan is nog niet bekend gemaakt. Maar dat Britney Spears, Demi Lovato en Simon Cowell het moeilijk gaan krijgen is wel zeker. Geruchten gaan dat Nick Jonas het team van Demi Lovato zal bijstaan, maar officieel is hier nog niks over bekend gemaakt.

Overigens is het niet de eerste keer dat Justin Bieber aan de show meedoet. Vorig seizoen zong hij een aantal liedjes in de show.

Lees ook:Britney Spears stormt studio X-factor uit
Lees ook:De opvallendste X factor audities in de USA
Lees ook:Simon Cowell van Amerikaanse X Factor terug naar Britse X Factor
Lees ook:Simon Cowell redt 9 personen in St. Tropez
Lees ook:Justin Bieber reden breuk Miranda Kerr en Orlando Bloom?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>