Simon Cowell redt 9 personen in St. Tropez

Simon Cowell heeft vandaag tijdens zijn vakantie in St. Tropez de levens van 9 opvarenden gered. Het jurylid uit de X Factor ontving via de radio een noodoproep terwijl hij met zijn ex-vriendin Sinitta aan het varen was. Cowell aarzelde geen moment en schoot met zijn eigen schip te hulp.

Een 10 meter lang schip, met aan boord 9 personen bleek in de problemen te zijn gekomen. Tegen de tijd dat de boot van Cowell op de plek aankwam was het schip al zinkende. De snelle actie van Cowell redde 9 levens, zo liet de ex-vriendin van Simon Cowell via Twitter weten.

Het is overigens niet de eerste keer dat Simon Cowell de redder in nood is. In februari leende hij zijn privé jet aan een medewerker van de show Britain’s Got Talent, zodat deze bij de geboorte van zijn kind aanwezig kon zijn.

 

Lees ook:Simon Cowell van Amerikaanse X Factor terug naar Britse X Factor
Lees ook:Elton John mogelijk nieuw jurylid American Idol
Lees ook:Simon Cowell krijgt ere-award
Lees ook:Justin Bieber gast mentor bij X Factor
Lees ook:Beslag gelegd op jacht Steve Jobs in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>