Justin Bieber reden breuk Miranda Kerr en Orlando Bloom?


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Er gaan geruchten in de rondte dat Justin Bieber de reden is van de breuk tussen Miranda Kerr en Orlando Bloom. Miranda en Justin Bieber zouden het backstage erg gezellig gehad hebben tijdens de Victoria Secret show van dit jaar.

Miranda Kerr en Orlando Bloom zijn al een tijdje uit elkaar maar gaan nu officieel scheiden. Zelf denk ik niet dat Justin Bieber de reden is van de breuk, maar dat er meer aan de hand is. ik denk niet dat Orlando Bloom zich enigszins bedreigd voelt door Justin Bieber.

Lees ook:Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan scheiden!
Lees ook:Orlando Bloom smoorverliefd op Margot Robbie
Lees ook:Topmodel Miranda Kerr nieuwe gezicht van H&M
Lees ook:Miranda Kerr en Orlando Bloom gaan trouwen!
Lees ook:Zoon voor Miranda Kerr

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>