Britney Spears stormt studio X-factor uit

Britney Spears, jurylid in de Amerikaanse versie van The X Factor, kon een auditie voor de show niet meer aanzien en is de studio uitgestormd. Saillant detail: de kandidaat deed auditie met Spear’s nummer (You Drive Me) Crazy. 

De zangeres (30) keek maandag in Greensboro, (North Carolina) verbouwereerd toe hoe een man, gedeeltelijk als vrouw verkleed, aan haar nummer 1 hit uit 1999 begon, zo verhaalt People.  Mede jurylid L.A. Reid gaf haar een bemoedigend klopje op de rug. Demi Lovato en Simon Cowell konden hun gezicht evenmin in plooi houden en sloegen hun handen voor het gezicht.

Het publiek was echter niet meer stil te krijgen en was dolenthousiast over de deelnemer. Lovato en Reid volgden Spears de zaal uit, om na het optreden weer terug te keren. Cowell bleef als enig jurylid achter en probeerde de emotionele kandidaat te kalmeren met de woorden: “Ik denk niet dat ze je eerbetoon geheel heeft begrepen.”

Uiteraard hebben we geprobeerd beelden te vinden van de auditie. Helaas zijn er alleen amateurbeelden beschikbaar, gemaakt door iemand in het  publiek. Met excuses voor het slechte beeld:

Lees ook:Justin Bieber gast mentor bij X Factor
Lees ook:De opvallendste X factor audities in de USA
Lees ook:Madonna wees SYTYCD jurylid Dan Karaty af
Lees ook:Simon Cowell redt 9 personen in St. Tropez
Lees ook:Britney Spears nam “Telephone” van Lady Gaga op (luister hier!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>