De opvallendste X factor audities in de USA

X Factor seizoen 2012 is inmiddels een paar weken onder weg. Demi Lovato, Britney Spears, LA Reid en Simon Cowell hebben al heel wat audities gezien. Eens tijd om wat opvallende auditities op een rijtje te zetten. Zak achterover, kijk en geniet!

Willie Jones ziet eruit als een jongere versie van The Fresh Prince of Bel Air. De jury kan zijn oren niet geloven als Willie Jones vervolgens een countrysong ten gehore brengt. Ik weet niet wie meer verrast is: de jury vanwege zijn geweldige stem of Willie Jones die niet kan geloven dat het publiek zo enthousiast op hem reageert. Ontwapenend!

Willie Jones, 17. Auditions Greensboro NC ~ The… door HumanSlinky

Panda Ross had zichzelf uit het ziekenhuis ontslagen om de auditie niet mis te lopen. De 42-jarige lag in het ziekenhuis voor een longontsteking. De auditie heeft ze gehaald, maar de ambulance moest er aan te pas komen om haar na afloop terug te brengen. Overigens brengt ze een versie van Bringing it on Home to Me om kippevel van te krijgen. Wat een stem!

Panda Ross 42. Auditions Austin TX ~ The X… door  HumanSlinky

Sophie Tweed-Simmons  
de dochter van Kiss zanger Gene Simmons deed mee aan X Factor USA. De 19 jarige werd direct bij opkomst herkend door jurylid Demi Lovato. Niet ieder jurylid was gecharmeerd van haar optreden. Maar pappa Gene’s reactie na afloop sprak boekdelen: hij is apetrots op zijn dochter. btw: ze zong Adele’s Make you feel my love.


Sophie Tweeed-Simmons, 19. Auditions #5 ~ The X… door HumanSlinky

Trevor Moran, de 13 jarige jongen die flauwviel omdat hij was uitgedroogd. De eerste hulp moest eraan te pas komen om hem weer bij te brengen. Net op tijd voor zijn auditie. Een hilarische versie van LMFAO’s Sexy and I know it.

 

Freddie Combs, de zwaarlijvige 40 jarige zingt Bette Midler’s Wind beneath my Wings. Hij is zo zwaar dat hij niet zelf kan staan. Maar hij krijgt 4 yesses, op voorwaarde dat hij er alles aan zal doen om staand te zingen.


Freddie Combs, 40. Auditions #6 ~ The X Factor… door HumanSlinky

Lees ook:Britney Spears stormt studio X-factor uit
Lees ook:Simon Cowell van Amerikaanse X Factor terug naar Britse X Factor
Lees ook:Madonna wees SYTYCD jurylid Dan Karaty af
Lees ook:Steven Tyler verlaat American Idols
Lees ook:Harry Potter-acteur danst in onderbroek (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>