Lady Gaga doneert $1 miljoen aan New York


photo credit: prayitno
Lady Gaga
 heeft $1 miljoen gedoneerd voor het fonds dat moet helpen om New York te herstellen van de schade die superstorm Sandy heeft toegebracht aan de stad. De in New York geboren zangeres – ze groeide op in Upper West Side, Manhattan – maakte dit bekend op haar website, Little Monsters.

Lady Gaga deed de toezegging van een 1 miljoen dollar met de mededeling dat ze zonder New york ( The Lower Eastside, Harlem, the Bronx en Brooklyn) niet de vrouw geweest zou zijn – of de artiest- die ze vandaag is: “New York is genadeloze ambitie, een wil om te slagen en  een plek waar op natuurlijke wijze diversiteit wordt nagestreefd door compassie.”

De oostkust van de VS werd zwaar geraakt door de storm en de schade is aanzienlijk in New York en New Jersey. De kosten zijn voorlopig geschat op 6 miljard dollar.

 

Lees ook:Madonna best verdienende artiest
Lees ook:Lady Gaga is back
Lees ook:13 VMA-nominaties voor Lady Gaga
Lees ook:Lady Gaga gaat naar de maan!
Lees ook:Justin Bieber verslaat Lady Gaga op Twitter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>