Madonna vergeeft Elton John. Of toch niet?

Weet je het nog? Sir Elton John die Madonna uitschold voor kermis stripper op de Australische televisie? Wel…. het ziet er naar uit dat de popdiva hem heeft vergeven voor zijn scheldpartij. In ieder geval droeg ze het nummer Masterpiece op aan Elton tijdens haar show in Nice afgelopen dinsdag. Maar niet zonder een sneer… 

Elton John noemt Madonna kermis stripper
Even terug in de tijd: “Ze is een nachtmerrie!” zo vertelde John aan interviewster Molly Meldrun terwijl hij de huidige tour van de diva een ramp noemt. “Het kon geen grotere k*t overkomen!” Daarnaast is hij ook van mening dat ze er beetje suffig uitziet, zoals ze probeert Rihanna en Katy Perry na te doen:  ”Ze is geweldig als popzangeres en heeft prachtige pop albums gemaakt. Daar is ze briljant in! Maar nee, ze moet zo nodig bewijzen dat ze alles kan en wees eerlijk, ze ziet eruit als een kermis stripper.” De video kun je HIER zien.

Fast forward naar Nice
De zangeres lijkt hem  vergeven te hebben voor die opmerkingen. Hoewel…. Tijdens haar laatste Europese optreden tijdens de MDNA tour, droeg de popzangeres het nummer op aan “Mr. Elton John”. Blijkbaar vindt Madonna hem de titel Sir niet waardig? Ze zei daarbij dat ze wist dat hij een fan is van het nummer… euhm … is Masterpiece nu niet precies waar de ruzie mee begon? Was het niet Masterpiece dat Hello hello van Elton John versloeg als Best original song tijdens de Golden Globes? Correct me if I’m wrong.

In ieder geval laat Madonna ons via Madonna TV meegenieten… wat denk je, is dit opnieuw een klap in het gezicht van Sir Elton John of heeft ze hem daadwerkelijk vergeven?

Lees ook:Elton John noemt Madonna een kermis stripper
Lees ook:Elton John mag niet adopteren
Lees ook:Bloem vernoemd naar Elton John
Lees ook:Elton John komt naar Scheveningen
Lees ook:Elton John mogelijk nieuw jurylid American Idol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>