Hugh Grant is opnieuw vader geworden


photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Hugh Grant is voor de tweede keer vader geworden. De acteur bevestigde de geboorte van zijn tweede kind vandaag via zijn Twitter account. Hij kreeg samen met zijn vrouw Tinglan Hong in 2011 een dochtertje: Tabitha

De Britse steracteur schreef: “In antwoord op sommige nieuwsberichten….Ben dolblij dat mijn dochter nu een broertje heeft. Ik adoreer ze beiden. Ze hebben een geweldige moeder! En om glashelder te blijven: Ik ben de vader!” Hugh Grant maakte niet bekend hoe ze de nieuwe aanwinst gaan noemen.

 

Lees ook:Twee vrouwen waren tegelijk zwanger van Hugh Grant
Lees ook:Hugh Grant bezoekt oude vlam…
Lees ook:Sheryl Crow adopteert tweede kind
Lees ook:Cristiano Ronaldo is vader geworden
Lees ook:Hugh Grant trapt fotograaf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>