Sheryl Crow adopteert tweede kind

Sheryl Crow heeft haar tweede kindje geadopteerd. Het jongetje heet Levi James en is geboren op 30 april. Dit maakte ze zelf bekend op haar website. “Ik heb geweldig nieuws”, schreef Crow op haar site. “Wyatt heeft een klein broertje.” Drie jaar geleden adopteerde de 48-jarige zangeres de toen twee weken oude Wyatt Steven. De vader van Crow heet Wyatt en haar broertje Steven. Na wie haar tweede zoontje is genoemd, is nog niet bekend.

Lees ook:Owen Wilson voor tweede keer vader
Lees ook:Kerstkindje voor Alanis Morissette
Lees ook:Hilary Duff en man Mike Comrie gaan scheiden
Lees ook:David Arquette verwelkomt tweede kind
Lees ook:Jessica Simpson maakt Weight Watchers eindelijk blij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>