Pussycat Doll en Lewis Hamilton weer samen!

Nog geen maand nadat bekend werd dat Formule 1 racer Lewis Hamilton en Pussycat Doll Nicole Scherzinger uit elkaar waren, werden de twee deze week weer innig samen gespot. Het lijkt er op dat het stel toch niet zonder elkaar kan. Ze werden samen shoppend gespot in Hollywood en zouden zelfs trouwplannen hebben…

Toen de 31 jarige Nicole door een winkelbediende werd gevraagd of ze iets speciaals zocht, giechelde ze “Dit jaar mijn trouwjurk”. Lewis en Nicole gingen een maand terug uit elkaar, omdat ze te weinig tijd voor elkaar hadden. Van dat besluit hadden ze beiden al snel spijt.

Lees ook:‘Zangeres Leona Lewis weer vrijgezel’
Lees ook:Vrouw Larry King deed zelfmoordpoging
Lees ook:Harry Styles en Kendall Jenner hebben geen relatie
Lees ook:Jeff Goldblum (56) doet het met Lost-actrice (21) (video)
Lees ook:Sons of Anarchy acteur Johnny Lewis dood na vermoorden 81 jarige

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>