Sons of Anarchy acteur Johnny Lewis dood na vermoorden 81 jarige

Johnny Lewis, de acteur uit Sons of Anarchy en The O.C. ,is gisteren dood gevonden. Het lichaam van Lewis werd gevonden op de oprit van een huis waar een bejaarde vrouw vermoord is gevonden. De politie van Los Angeles heeft TMZ verteld dat er sterke vermoedens zijn dat de acteur, die in 2006 nog een relatie had met Kate Perry, de 81 jarige vrouw heeft vermoord. 

Volgens de LAPD is de 28 jarige gevonden op de oprit van een woning. Het levenloze lichaam van de eigenaresse van de woning – een bejaarde vrouw – werd binnen in de woning gevonden. De politie vermoedt dat Lewis de vrouw doodgeslagen heeft.  Hij huurde een kamer bij de vrouw.

GossipCop meldt dat de politie in de veronderstelling is dat Johnny Lewis, die met Kristen Stewartin The Runaways speelde, na de moord op de vrouw naar buiten is gevlucht. Twee buurmannen die op het alarmerende lawaai afkwamen probeerden hem in bedwang te houden. Hierop klom Lewis op het dak van het huis, waarna hij vervolgens naar beneden viel, zijn dood tegemoet.

In Sons of Anarchy vertolkte Lewis de rol van in het seizoen 2009 Kip ‘Half Sack’ Epps.

Lees ook:Mia Farrows broer dood gevonden
Lees ook:The Real World acteur Joey Kovar (29) overleden
Lees ook:Lijk gevonden in tuin Christian Bale
Lees ook:Jamie Foxx aangeklaagd
Lees ook:Growing Pains acteur Andrew Koenig dood gevonden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>