Growing Pains acteur Andrew Koenig dood gevonden

Het lichaam van de Amerikaanse acteur Andrew Koenig is donderdagmiddag gevonden in een park in de Canadese stad Vancouver. Hij werd sinds 18 februari vermist. Volgens zijn familie was de 41-jarige acteur depressief en beroofde hij zichzelf van het leven. Het lichaam werd tijdens een zoekactie door familie en vrienden van de acteur gevonden in Stanley Park.

Andrew Koenig was vooral bekend van zijn rol als Richard ‘Boner’ Stabone in de jaren 80-comedyserie Growing Pains. Hij is de zoon van Walter Koenig, die ook acteur was en bekend was van de serie Star Trek.

Lees ook:Patrick Stewart wordt ‘Sir’
Lees ook:Acteur Corey Haim (38) dood gevonden
Lees ook:Sons of Anarchy acteur Johnny Lewis dood na vermoorden 81 jarige
Lees ook:Melrose Place cutie Andrew Shue getrouwd
Lees ook:The Real World acteur Joey Kovar (29) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>