Mick Jagger geeft zijn dochter weg

Zaterdag 30 juni is Jade Jagger in het huwelijksbootje gestapt met disc jockey Adrian FillaryJade, is de enige dochter van rockster Mick Jagger uit zijn huwelijk met Bianca Macias. Het stel heeft het jawoord utigesproken in het Aynhoe Park Hotel in Banbury, Oxfordshire. De mode- en sieradenontwerpster werd in februari ten huwelijk gevraagd door de dj. Verwacht wordt dat Sir Mick

zal optreden tijdens het feest, dat in het zelfde hotel plaatsvindt. Het hotel is geheel afgehuurd voor het weekend.

Onder de gasten waren de tweede vrouw van de Rolling Stone, Jerry Hall en Kate Moss. De beide dochters van de 40 jarige bruid uit haar relatie met artiest Piers Jackson, Assisi (20) en Amba (17) waren bruidsmeisje. De dochter van Kate Moss, Lila Grace was bloemenmeisje. Sir Mick was gekleed in een paars gestreept pak. De moeder van de bruid, Bianca had een zwart pak aan, met een witte hoed en witte handschoenen. Trouwfoto’s kun je hier vinden.

Lees ook:Mick Jagger had een affaire met Angelina Jolie!
Lees ook:Georgia May Jagger erft papa’s vlezige lippen
Lees ook:Owen Wilson voor tweede keer vader
Lees ook:Huwelijksklokken luiden voor Kate Moss
Lees ook:MICK JAGGER flirt er lustig op los!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>